Kemi
Maj 2005
18. marts 2006 af
kubbi (Slettet)
Hey, nogen som vil tjekke disse resultater samt hjælpe mig med enekelte opg?
opg1:
a) 2-amino-4methylpentansyre
Da der findes 1 asymmetrisk c-atom
b) 1: oxidation
2: reduktion
c)CH3-CH(CH3)-CH2-CH2OH + OH-C(CH3)=O
-> CH3-CH(CH3)-CH2-CH2-O-C(CH3)=O + H2O
d)måske noget med hydrogenbindingerne??? - ku godt bruge lidt hjælp!
e) ???
opg2:
a) 0,204L
b)Da Hm
c)Gm > 0 - JA!
d)Gæt:
2Al + 3O2 + 3H2 -> 2 AL(OH)3
AL(OH)3 + 3H3O+ -> Al3+ + 6H2O
Al + 3H3o+ -> Al3+ (aq)
Opg3:
a) 3,5L
b)Mangler enzym, reaktionen sker langsommere
c)...
d) 1039,25 KJ/mol
e) Vil gerne have hjælp!!!
På forhånd tak!
opg1:
a) 2-amino-4methylpentansyre
Da der findes 1 asymmetrisk c-atom
b) 1: oxidation
2: reduktion
c)CH3-CH(CH3)-CH2-CH2OH + OH-C(CH3)=O
-> CH3-CH(CH3)-CH2-CH2-O-C(CH3)=O + H2O
d)måske noget med hydrogenbindingerne??? - ku godt bruge lidt hjælp!
e) ???
opg2:
a) 0,204L
b)Da Hm
c)Gm > 0 - JA!
d)Gæt:
2Al + 3O2 + 3H2 -> 2 AL(OH)3
AL(OH)3 + 3H3O+ -> Al3+ + 6H2O
Al + 3H3o+ -> Al3+ (aq)
Opg3:
a) 3,5L
b)Mangler enzym, reaktionen sker langsommere
c)...
d) 1039,25 KJ/mol
e) Vil gerne have hjælp!!!
På forhånd tak!
Svar #1
18. marts 2006 af 2835 (Slettet)
1d)
DD-dipol-dipol
A: DD, london, mindst tung
B: DD, london, H-binding, tungest
C: london, H-binding, mindre tung
H-bindinger er stærkere end DD.
prøv desuden at søg "maj 2005" under KEMI.
har ikke selv lavet det, så ved ikke så meget om de andre opg..
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
DD-dipol-dipol
A: DD, london, mindst tung
B: DD, london, H-binding, tungest
C: london, H-binding, mindre tung
H-bindinger er stærkere end DD.
prøv desuden at søg "maj 2005" under KEMI.
har ikke selv lavet det, så ved ikke så meget om de andre opg..
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Maj 2005
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
