Matematik
Stamfunktion
18. marts 2006 af
mikro (Slettet)
Jeg skal bestemme den stamfunktion til g, hvis graf går genem punktet P(1,3), men ved ikke hvordan jeg skal gøre.
g(x)= (4x^3)lnx + 5x^3
f(x) = (x^4)lnx + x^4
f er en stamfunktion til g
g(x)= (4x^3)lnx + 5x^3
f(x) = (x^4)lnx + x^4
f er en stamfunktion til g
Svar #1
18. marts 2006 af hund (Slettet)
dy/dx = 4x^3 * lnx + 5x^3
Saml dy og y(ved godt der intet er, men så skal du bare skrive Sdy på venstre side af "="-tegnet). så saml dx og x på den anden side. Bestem lav integralet (OG HUSK K!, det er nemlig den, du skal bestemme, for at få den rigtige stamfunktion)
Saml dy og y(ved godt der intet er, men så skal du bare skrive Sdy på venstre side af "="-tegnet). så saml dx og x på den anden side. Bestem lav integralet (OG HUSK K!, det er nemlig den, du skal bestemme, for at få den rigtige stamfunktion)
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
