Kemi

DeltaHstandard(Pb2+) = 1,63 ??

19. marts 2006 af 2835 (Slettet)
i min databog står der at DeltaHstandard(Pb2+) = 1,63 kJ/mol

KAN Det passe ?

::2835::

Svar #1
19. marts 2006 af 2835 (Slettet)

*aq, i vandig opløsning

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2006 af frodo (Slettet)

hvad er der galt med det da?

Skriv et svar til: DeltaHstandard(Pb2+) = 1,63 ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.