Kemi

volumeprocent spg-..

20. marts 2006 af DU (Slettet)
er gået i står her: fik V(ethanol) = 0,05mL hvordan regner jeg så volumeprocentet ud? det er i en øl. som har rumfang på 1 , 0 mL..! nogen der kan hjælp?

Svar #1
20. marts 2006 af DU (Slettet)

hjælp sal afl det imorgen..

Svar #2
20. marts 2006 af DU (Slettet)

sal= skal

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2006 af Romulus (Slettet)

Volumenprocent, ofte bare benævnt vol% regnes ud, ved at sige: (volumen af stoffet) / (volumen af blandingen) * 100 %

((0,05 mL) / (1,0 mL)) * 100 % = 5 %

Skriv et svar til: volumeprocent spg-..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.