Dansk Historieopgave

Hist - SSO need OPGAVE

16. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Ok, here is the deal. Jeg skal bruge en historieopgave om Hitler og hans regime! Need it goddamn fast! Og det skal være nu! Jeg har kune sat mig fast på emne - altså Hitler. Hvilken vinkel det bliver, afhænger logisk af opgaven.

Sendes til mig på [email protected]

Stilen må ikke være udgivet på nettet, og den skal være til 10-11 stykker. Gerne 13, hvis det kan lade sig gøre. Husk udførlig litteraturliste.

Jeg skal "skrive" omkring vinterferien, men det er jo godt at være forberedt ;-)

PS kontant afregning følger

Svar #1
16. december 2003 af SP anonym (Slettet)

hmm hvis man har penge, så kan man få alt...

plat.

Brugbart svar (1)

Svar #2
16. december 2003 af Katrine (Slettet)

Det forstår jeg virkeligt ikke.. Han skal først skrive i vinterferien og allerede nu har han opgivet...

Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2003 af snitzel (Slettet)

Undskyld jeg spørger, er det ren dovenskab?!
Siden den skal være så god, så er det måske en ide selv at starte med noget sekundær litt nu selv! og så være klar til at skrive deromkring vinterferien...

Brugbart svar (1)

Svar #4
16. december 2003 af Xabbu (Slettet)

Du må virkelig være for godtroende hvis du tror at der er nogen herinde der vil give dig en SSO til et 11 eller 13 tal. Lav dog selv din opgave som vi andre gør, og kan du ikke klare det, ja, så må du nok hellere finde noget andet end gymnasiet eller hvad du er igang med.

Brugbart svar (1)

Svar #5
16. december 2003 af Garfield (Slettet)

Det var dog skrækkelig irriternde... endnu en eller anden satan som tror at man kan få alt forærende....!!! ingen respekt til dig min ven... du må sætte dig ned og skrive dit lort selv... og hvis du vil betale for den så må du jo gå ind på studienet....

Brugbart svar (1)

Svar #6
16. december 2003 af erdos (Slettet)

Modsat alle de andre har jeg sgu respekt for dit "initiativ", da jeg også kender til "at man godt lige vil bruge sin tid på andet end skolen"!!

Men husk...

1) Du lærer ikke en skid
2) Drop det som Xabbu siger, hvis dine evner generelt ikke rækker til niveauet.

Selv har jeg ikke noget om Hitler, men en 2.årsopgave af Kennedy-mordet (11-tal), hvis det var noget....

Business, forever!!!

Hygge...

Svar #7
16. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Endelig én med lidt forståelse ;-)

Du skal være velkommen til at sende en mail min ven. $$$

Dovenskab ? Kald det, hvad I vil... sådan har det kørt igennem hele gym, og mit snit er godt over 9. Det her er bare lidt ekstraordinært, da jeg ved, at min historielærer tjekker alt.

Og så slemt er det jo heller ikke. Når jeg har fået opgaven, læser jeg den igennem og henter litteratur. Bagefter laver jeg måske lidt om på opgaven, hvor en allerede rettet opgave er perfekt, idet læreren har nedfældet sine tanker og kommentarer, og disse så kan bruges til at gøre opgaven bedre.

Men - remember [email protected]

Brugbart svar (1)

Svar #8
16. december 2003 af *A* (Slettet)

Det må du også selvom, men hvis du bare regner med at få gode karakterer for at gå og blære dig med dem så er det også ok, men regner du med at tage en videregående uddannelse så har du altså en problem med den holdning

Men jeg forstår dig da godt, det er ikke altid at man lige kan se sig tid til at lave lektier. Jeg er ikke doven, men jeg vælger bare at give den 100% nogle gange og så slappe af i perioder. Såda nsyntes jeg også at du burde gøre, altså vide at SSO er så seriøst at det kræver at du giver dig 100% både for din egen og din karakters skyld

Svar #9
16. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Fx har jeg samfundsfag højniveau. En af mine venner gik ud for 3 år siden og havde den selvsamme lærer, som jeg har nu. Ham min ven var temmelig dygtig og klarede sig fint. Så i starten af 2.g, købte jeg alle hans rapporter. De fleste af opgaverne er jo gået igen, og jeg ligger nu på 10 i det skriftlige og 9 i det mundtlige. Det er fint for mig, jeg vil ikke ligge højere - skal jo også pleje mit image, ik, I forstår ;-)

Men det skal bare være nok til, at jeg kan læse jura om 2 el. 3 år, hvilket jeg også kommer til. Inden skal jeg have nydt livet!

Stort dollargrin :-) $$$

Ses

Svar #10
16. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Det handler på sin vis ikke om blær. Over for mine venner blærer jeg mig ikke. Men over for familie kan karaktererne da godt fremvises. Der ligger en lille dobbelthed i det, men sådan skal det jo være ;-) Er det ikke litteratur, der bliver godt, så snart det oser af dobbelthed ? ;-)

Det handler om at få snittet derhen, hvor det skal være. For mig at se, så er SSO en mulighed for at presse snittet lidt op ad, for "så synger Møller"... hehe

Ses

Svar #11
16. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Hehe, og for nu at sætte sindene i kog, så skal jeg da ærligt indrømme, at jeg har været med til at bestikke en lærer.

Alt kan lada sig gøre i gym ;-)

God nat

Brugbart svar (1)

Svar #12
17. december 2003 af Twinkle5000 (Slettet)

Det er nok jordens dårligste indstilling at rende rundt med! Kan du intet selv? Har du ingen stolthed?

Det er da dybt pinligt at du ikke er moden nok til at tage lidt ansvar og selv lave dine ting. Og at du har været med til at bestikke en lærer er sgu ikke ligefrem noget at prale af! Etik og moral er altså ubekendte begreber for dig!

Godt så....

Brugbart svar (1)

Svar #13
17. december 2003 af Ktulu (Slettet)

"Men det skal bare være nok til, at jeg kan læse jura om 2 el. 3 år, hvilket jeg også kommer til. Inden skal jeg have nydt livet! "

Ha ha din lille lort - tror du selv, du kan klare et jurastudie, når du ikke engang kan klare at skrive lidt opgave selv. Du har intet at trække på i uni, udbuddet af opgaver 'til købs' - som du kan bruge - er meget begrænset, hvis det ikke er ikke-eksisterende.
Ellers bliver du selvfølgelig kneppet til eksamnerne, hvis du da ikke bliver bustet inden da.

Og husk nu på - du er ikke dygtig, du klarer dig ikke godt. Du render garanteret rundt med undskyldningen "jeg kan sagtens, hvis jeg vil" - men det kan du ikke, din klamme nar. I sidste ende holder din holdning og adfærd ikke - du kan ikke klare dig i verden på den måde.

Jeg kan se med selvtilfredshed på mine karakterer, der også ligger i den gode ende og være stolt. Det kan du ikke - bild mig ikke det ind - dit beskidte snylte-svin!


Og for at gøre det rigtigt sjovt, har jeg nogle venner, der er rigtige 'tryllemænd' ved en computer. Jeg skal lige have dem til at kigge lidt på dig og din ip. Vær ikke overrasket, hvis du bliver trukket op på skolens kontor og skal forklare dig overfor et lille brev, med lidt belastende materiale...

hyg dig

Svar #14
17. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Synes du ikke lige, at du bliver lige lovligt grov Ktulu ?

Svar #15
17. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Micki er en flue! Kender du da ikke hans type, Ktulu ? Han er på ethvert gymnasium...

Brugbart svar (1)

Svar #16
17. december 2003 af Casanova (Slettet)

Ktulu>>>

Wow, sikke en trussel! Spore en via ip. Jeg er imponeret, seriøst - ta' dig lige sammen! Og dit pæne valg af gloser dupere mig i ypperste grad.

Sådan nogle personer som dig, kan virkelig irritere mig, din overfladiske snobbede nar.

Brugbart svar (1)

Svar #17
17. december 2003 af Twinkle5000 (Slettet)

skulle vi nu ikke generelt prøve at hive vores sprog brug et niveau op? Der er ingen grund til at blive direkte grove!

selv om jeg muligvis nok er enig i at Ktulu lidt ofte starter diskussioner, netop med sit sprog.

Brugbart svar (1)

Svar #18
17. december 2003 af Ktulu (Slettet)

Nå Casanova, du kører stadig din personlige vendetta mod mig. Underligt nok at mit sprog - mod en så ubehaglig og provokerende person som Micki - pisser dig af, og ikke selve den vederstykkelige nar til Micki. Du må vikelig have opbygget et had til mig. Hvorfor? ja det kan man kun gisne om, det er nok noget med, jeg engang i et indlæg har gået i mod din holdning eller noget, det plejer det at være.


Ps jeg ved ikke hvordan de sporer personer - jeg er ikke computernørd - men jeg har set dem gøre det før, også i et debatforum, meget sjovt.

Svar #19
17. december 2003 af SP anonym (Slettet)

Ktulu>>>

Jeg synes virkelig det er svinsk at true med at bryde internetsikkerheden. Hvad bilder du dig ind?

Studi.dk-ansvarlige>>>

Kunne det væe muligt at udelukke medlemmer, som Ktulu, der kommer med trusler og åbenbart ikke kan finde ud af at opretholde et ordenligt sprogbrug?


Brugbart svar (1)

Svar #20
17. december 2003 af Ktulu (Slettet)

Synes du? Jeg synes i stedet det Micki har gang i er ualmindeligt "svinsk". Har aldrig hørt noget lignede.

Har vi en lille gemmer? En der gerne vil have støttet op om sine holdninger, og så lige laver en gæstebruger...?

Fatter ikke du bliver harm over mig, bliv dog harm over Micki!

Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 66 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.