Kemi
navngivning
23. marts 2006 af
Lasse_ (Slettet)
Hvordan navngiver jeg denne:
C=C-O-C
Problemet er, hvad R-C=C hedder.
C=C-O-C
Problemet er, hvad R-C=C hedder.
Svar #1
23. marts 2006 af KemiKasper (Slettet)
Det ville man kalde en alkenyl-gruppe. Husk at nummerere hvor i kæde dobbeltbindingen sidder.
Skriv et svar til: navngivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
