Matematik

f'(x)

23. marts 2006 af troldentrolle (Slettet)
en funktion f er bestemt ved:
f(x) = x * 2^x

løs ved beregninghver af ligningerne:
1) f'(x)= 0

2) f'(x) = f(x)

jeg skal jo finde f'(x)..
men syntes det giver noget forkert...
skal jeg ikke bruge:
(f*g)'(x) = f'(x) * g(x)+ g'(x) * f(x)..

og er det ikke: 1 * 2^x + x * 2^x * ln2

????

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2006 af Riemann

f(x) er differentieret rigtigt!

:)

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2006 af Duffy

f'(x)= 2^x+x*2^x*ln(2)

--------

1)

f'(x)= 0

2^x+x*2^x*ln(2) = 0

x = -1/ln(2)


2)

f'(x) = f(x)

x = -1/(ln(2)-1)



Duffy

Svar #3
23. marts 2006 af troldentrolle (Slettet)

men hvordan viser jeg at
1 * 2^x + x * 2^x * ln2
bliver til
x * 2^x


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2006 af Duffy

#3 ikke forstået

Svar #5
23. marts 2006 af troldentrolle (Slettet)

skal man ikke vise at hele f'(x) er lig med helle f(x)

at det er to linjer oven i hinanden...

eller tror du bare man skal finde et punkt de skære???

Svar #6
23. marts 2006 af troldentrolle (Slettet)

ok jeg tror bare det er et punkt...
mellem de to...

tak...

Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.