Fysik

Jeg er lost!! Lidt hjælp, tak?!

24. marts 2006 af SejeB (Slettet)
Hvordan løses denne opgave:

En 7W energisparepære er tændt i 2 timer og 30 min.
Beregn energiforbruget???

Vær sød at hjælpe mig!:S

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2006 af Benjamin. (Slettet)

W er energi på tid joule pr. sekund. Prøv at omskrive tiden til sekunder og se om det bliver nemmere.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2006 af sdj (Slettet)

t=2,5*60*60=9000 s.

E=t*p

E=9000 s * 7 W
E=63000 J


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2006 af sdj (Slettet)

t=2,5*60*60=9000 s.

E=t*p

E=9000 s * 7 W
E=63000 J


Svar #4
24. marts 2006 af SejeB (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Jeg er lost!! Lidt hjælp, tak?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.