Matematik
Tangent
26. marts 2006 af
viggojensens (Slettet)
Jeg har en funktion:
f(x)=(x^3)-(6x^2)+9x
Der er en tangent i punktet P(0,f(0)), tangenten er Y=9x...
Hvordan finder jeg den anden tangent som er parallel med den første?
f(x)=(x^3)-(6x^2)+9x
Der er en tangent i punktet P(0,f(0)), tangenten er Y=9x...
Hvordan finder jeg den anden tangent som er parallel med den første?
Skriv et svar til: Tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
