Matematik
bevis
27. marts 2006 af
MY3922 (Slettet)
Jeg skal bevise, enten ud fra formlen
K(n,r)=n!/(r!*(n-r)!) eller ved et kombinatorisk bevis, altså en struktuel forklaring på at det må gælde, følgende:
K(n+1,r)=K(n,r-1)+K(n,r)
Nogen som kan hjælpe??
K(n,r)=n!/(r!*(n-r)!) eller ved et kombinatorisk bevis, altså en struktuel forklaring på at det må gælde, følgende:
K(n+1,r)=K(n,r-1)+K(n,r)
Nogen som kan hjælpe??
Skriv et svar til: bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
