Kemi
Titrering
28. marts 2006 af
gerre (Slettet)
jeg er igang med at skrive en rapport om titrering.
Men hvad er princippet i en titrering og hvad ønsker man at bestemme?
Jeg ved at man ønsker at bestemme noget indhold i den forbindelse man har, i mit tilfælde saltindholdet i chips. Men nogen der kan hjælpe mig med de spørgsmål ovenover?
Men hvad er princippet i en titrering og hvad ønsker man at bestemme?
Jeg ved at man ønsker at bestemme noget indhold i den forbindelse man har, i mit tilfælde saltindholdet i chips. Men nogen der kan hjælpe mig med de spørgsmål ovenover?
Svar #1
28. marts 2006 af vusk (Slettet)
princippet i en titrering er, at når man når ækvivalenspunktet (ses ofte vha. en indikator) er der lige store stofmængder af væsken du titrerer med og den væske som bliver titreret.
stofmængden kan du regne ud ved at sige:
n = v * c
stofmængden kan du regne ud ved at sige:
n = v * c
Svar #3
29. marts 2006 af gerre (Slettet)
jeg har to kemiske forbindelser:
a) AG+ (aq) + Cl- (aq) = AgCl (s)
b) 2Ag+ (aq) + CrO42- (aq) = Ag2CrO4
Hvad er princippet ved lige præcis denne valgte titrering? forklar hvordan de to reaktioner i oplægget viser sig ved udførelsen? hvornår haves reaktion a) og hvornår haves reaktion b)hvorfor kaldes dette for en fældningstitrering?
Jeg fik at vide at jeg bare skulle forsøgsopstillingen i ord, men dette tvivler jeg meget på.
Nogen her der kan fortælle mig hvad det er jeg skal gøre? for jeg kan virkelig ikke fatte hvad jeg skal
a) AG+ (aq) + Cl- (aq) = AgCl (s)
b) 2Ag+ (aq) + CrO42- (aq) = Ag2CrO4
Hvad er princippet ved lige præcis denne valgte titrering? forklar hvordan de to reaktioner i oplægget viser sig ved udførelsen? hvornår haves reaktion a) og hvornår haves reaktion b)hvorfor kaldes dette for en fældningstitrering?
Jeg fik at vide at jeg bare skulle forsøgsopstillingen i ord, men dette tvivler jeg meget på.
Nogen her der kan fortælle mig hvad det er jeg skal gøre? for jeg kan virkelig ikke fatte hvad jeg skal
Skriv et svar til: Titrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
