Kemi

hmm ??

30. marts 2006 af AuinK (Slettet)
Hvordan påvises CO2 og hvad hedder det?

Hvordan påvises Ca++ ?

Hvordan påvises CO3 ?

Hvad er hårdt vand?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2006 af Romulus (Slettet)

Kan ikke hjælpe dig med metoder til, hvordan man kan påvise stofferne, men CO2 = kuldioxid.

Hårdhedsgraden beskriver indholdet af calcium og magnesium udtrykt i grader dH. Hårdhedsgraden bør ligge mellem 5 og 30 grader.

Hårdhedsgraden kan beskrives således:

Hårdhedsgrad Betegnelse
0-4 Meget blødt
4-8 Blødt
8-12 Middelhårdt
12-18 Temmelig hårdt
18-30 Hårdt
over 30 Meget hårdt


Svar #2
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

ok kan du ikke skrive 1 = det 2 = det!

Svar #3
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

en som kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2006 af frodo (Slettet)

CO2 påvises med CaCO3, da der dannes Ca(OH)2 som er hvidt

det vil fælde med carbonat, oxalat, sulfat og hydroxid!

med syre og gennem kalkvand som med CO2

Svar #5
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

ok..! tak men var det svar til nr. 1

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. marts 2006 af frodo (Slettet)

1,2,3 adskilt med afsnit imellem

Svar #7
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

kunne du ikke svare 1 = det 2 = det så er det meget lettere og se mange tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. marts 2006 af frodo (Slettet)

det står i #6

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. marts 2006 af IMB (Slettet)

Du har glemt ladning på CO3 i #0.

Svar #10
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

jeg vedikke hvad jeg skal skrive i den 1.

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. marts 2006 af IMB (Slettet)

Jamen, både Romulus og frodo har svaret på det i hhv. #1 og #4.

Svar #12
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

ja, det ved jeg men du ved jeg forstår ikke så meget Kemi, hvordan det hænger sammen ! Der stod således at man skal svare hvert enkelt ingen sammenhænge osv..!

Brugbart svar (0)

Svar #13
30. marts 2006 af IMB (Slettet)

"CO2 påvises med CaCO3, da der dannes Ca(OH)2 som er hvidt"
og
"CO2 = kuldioxid"

Så svært er det heller ikke :)

Svar #14
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

1.Hvordan påvises CO2 og hvad hedder det?

1. CO2 påvises med CaCO3, da der dannes Ca(OH)2 som er hvidt.

2. Hvordan påvises Ca++ ?
2. ?

3. Hvordan påvises CO3 ?
3. ?

4. Hvad er hårdt vand?
4. Hårdhedsgrad Betegnelse
0-4 Meget blødt
4-8 Blødt
8-12 Middelhårdt
12-18 Temmelig hårdt
18-30 Hårdt
over 30 Meget hårdt




Brugbart svar (0)

Svar #15
30. marts 2006 af IMB (Slettet)

Lidt selvstændighed, tak!

frodo giver dig svaret i #4. Hvis du ikke er i stand til at finde ud af det derfra, så tror jeg ikke at jeg kan hjælpe dig.

Suk.

Svar #16
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

Okay IMB

Det er jeg godt klar over men kan du forklare 2.?

Brugbart svar (0)

Svar #17
30. marts 2006 af IMB (Slettet)

Læs indlæggene grundigt!

"det vil fælde med carbonat, oxalat, sulfat og hydroxid!" som der blev skrevet i #4.


!!!!

Svar #18
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

det betyder?

Brugbart svar (0)

Svar #19
30. marts 2006 af IMB (Slettet)

Hvis du tilsætter noget carbonatholdigt til en vandig opløsning af Ca++, vil det danne et tungtopløseligt bundfald.

Svar #20
30. marts 2006 af AuinK (Slettet)

arh ok mange tak nu forstår jeg det :)

Forrige 1 2 Næste

Der er 29 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.