Kemi
Hastighedsudtryk
02. april 2006 af
tigerbjørn (Slettet)
Hej
håber at der er nogen der kan given en hjælpende hånd til følgende spørgsmål.:)
Mekanismen for additionsreaktioner afhænger af, om opløsningesmidlet er polært eller upolært. Forskellen i reaktionsmekanisme kan udtrykkes ved følgende hastighedsudtryk.
eks.1 vpolær=kpolær * br2
eks.2 vupolær=kpolær *br2^2
koncentrationen af trans-stilben regnes for konstant under hele forsøget.
eks.1 er der brugt triclormetan
eks.1 er der brugt ethanol blandet med diethylether.
Jeg skal agumentere for at forsøgsresultaterne er i overensstemmelse med de angivne hastighedsudtryk?
Tak på forhånd.
håber at der er nogen der kan given en hjælpende hånd til følgende spørgsmål.:)
Mekanismen for additionsreaktioner afhænger af, om opløsningesmidlet er polært eller upolært. Forskellen i reaktionsmekanisme kan udtrykkes ved følgende hastighedsudtryk.
eks.1 vpolær=kpolær * br2
eks.2 vupolær=kpolær *br2^2
koncentrationen af trans-stilben regnes for konstant under hele forsøget.
eks.1 er der brugt triclormetan
eks.1 er der brugt ethanol blandet med diethylether.
Jeg skal agumentere for at forsøgsresultaterne er i overensstemmelse med de angivne hastighedsudtryk?
Tak på forhånd.
Svar #3
02. april 2006 af tigerbjørn (Slettet)
Jeg har fundet ud af at dette spørgsmål er blevet stillet engang før...
Skriv et svar til: Hastighedsudtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
