Matematik
Parentes regler - haster
03. april 2006 af
Stine pigen (Slettet)
Hvad er det jeg gør forkert siden jeg ik kan få det samme som de andre i klassen? Opgaven lyder:
x(x-2)-(x+1)opløfte(2) = -6
Mit bud
x'2 -2x - x'2 + 1'2 + 2x = -6
men så går alle x'erne ud med hinanden og derfor kan jeg ikk løse hvad x er:
PS ' = opløfte i anden, mit tegn for opløfte mærket virker ikke derfor et '
x(x-2)-(x+1)opløfte(2) = -6
Mit bud
x'2 -2x - x'2 + 1'2 + 2x = -6
men så går alle x'erne ud med hinanden og derfor kan jeg ikk løse hvad x er:
PS ' = opløfte i anden, mit tegn for opløfte mærket virker ikke derfor et '
Svar #1
03. april 2006 af Sanch (Slettet)
x(x-2)-(x+1)opløfte(2) = -6
x^2-2x-(x^2+2+2x)=-6
x^2-2x-x^2-2-2x=-6
-2-4x=-6
-4x=-4
x=1
håber du kan bruge det en god idee er at downloade derive.. der kan du tjekke disse ligninger og mere.. :D
x^2-2x-(x^2+2+2x)=-6
x^2-2x-x^2-2-2x=-6
-2-4x=-6
-4x=-4
x=1
håber du kan bruge det en god idee er at downloade derive.. der kan du tjekke disse ligninger og mere.. :D
Svar #2
03. april 2006 af ibibib (Slettet)
Du har glemt et minus foran den sidste parantes.
PS ^-tegnet kan du først se når du taster det næste tegn.
PS ^-tegnet kan du først se når du taster det næste tegn.
Skriv et svar til: Parentes regler - haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
