Kemi

øvelse 33 i helge myginds kemiøvelser

04. april 2006 af sjusser (Slettet)
hej. Jeg har et stort problem. I øvelse 33skal jeg beregne koefficienterne a og b i reaktionsskemaet:
aFe3+ + bNH3OH+ (pil) aFe2+ + ?
?= nitrogenholdigt reaktionsprodukt.

Jeg har fundet frem til
Masse af (NH3OH)2SO4: 0,08g
Volumen 0,0200 M KMnO4: 21 mL
NH3OH+: n= 0,96
Fe2+: n=0,084

kan det passe?
Hvordan kommer jeg videre?

på forhånd tak!

Hilsen Susanne

Svar #1
04. april 2006 af sjusser (Slettet)

slet ingen der kan hjælpe?
er virkelig i krise

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2006 af IMB (Slettet)

Jeg kan se på den i morgen eller senere. Men ikke i aften.

Svar #3
04. april 2006 af sjusser (Slettet)

der er det desværre for sent. For den er til i morgen. Ved godt at jeg er lidt sent ude. Men ellers tak!

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2006 af IMB (Slettet)

Er lige selv i gang med en fransk stil, så jeg gider ikke at gå i gang med det store. Desværre.

Svar #5
04. april 2006 af sjusser (Slettet)

hehe... forståeligt nok.
Vi er en hel klasse der ikke fatter de spørgsmål, så det er lidt skidt. Men vi må vel bare snakke med vores lærer i morgen

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2006 af IMB (Slettet)

Ja, der er ikke andet for. Nogle lærere giver for svære opgaver, hvilket gør at halvdelen af klassen går hjem og får hjælp af deres venner/forældre/studieportalen!, mens andre bare opgiver.

Svar #7
04. april 2006 af sjusser (Slettet)

Selv "professoren" i klassen kan ikke få det til at passe.
Ved godt hvad jeg skal gøre. Men det kan bare ikke passe

Skriv et svar til: øvelse 33 i helge myginds kemiøvelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.