Kemi
Please hjælp!
05. april 2006 af
SejeB (Slettet)
Jeg er simpelthen SÅ dårlig til naturfag, så I må virkelig gerne hjælpe mig med følgende opgave:
En astronaut udskiller dagligt 1,2 kg vand i form af fugt i udåndingsluften og sved.
Beregn hvor mange mol vand der er i 1,2 kg vand.
En astronaut udskiller dagligt 1,2 kg vand i form af fugt i udåndingsluften og sved.
Beregn hvor mange mol vand der er i 1,2 kg vand.
Svar #1
05. april 2006 af dnadan (Slettet)
du har massen af vand, og da du kender molarmassen kan n beregnes:
n(H2O)=m(H2O=1200g)/M(H2O=18,016g/mol)
n(H2O)=m(H2O=1200g)/M(H2O=18,016g/mol)
Skriv et svar til: Please hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
