Matematik

Omskrives til Km/t

09. april 2006 af lytzen (Slettet)
Jeg skal finde ud af gennemsnitsfarten mellem tre fastigheder:
100 m på 1 min. 44 sek.
29,5 km/t
9,7 km/t

Håber der er nogen der kan hjælpe mig ?
på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2006 af makemyday (Slettet)

Kan du ikke omskrive til sekunder:

dvs. 104 sek per 100 m.

Dvs 0,962 m per sekund.

0,962*60*60 = m / t... omskriv m til km ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2006 af 150972 (Slettet)

Omskriv de tre hastigheder til enten m/s eller km/h

100m / 104s = 0,96 m/s

29,5km/h / 3,6 = m/s

9,7km/h / 3,6 = m/s

Du kan så selv regne det ud!

Svar #3
09. april 2006 af lytzen (Slettet)

Okay tusind tak, men hvordan regnede du at 104 sek per 100 m. bliver til 0,962 m/s ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2006 af 150972 (Slettet)

Gennemsnittet af de tre hastigheder i m/s

((hastighed 1 + hastighed 2 + hastighed 3) / 3 ) = gennemsnittet af de 3 hastigheder

Svar #5
09. april 2006 af lytzen (Slettet)

Okay Tak , jeg tror godt jeg kan regne det ud nu :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. april 2006 af 150972 (Slettet)

100m divideret med 104s

Skriv et svar til: Omskrives til Km/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.