Matematik

procent

19. april 2006 af Anna18 (Slettet)
Hvordan regner man hvor mange procent 2.6*10^6 er større end 2.47*10^6 ?

Mvh. Anna

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2006 af ibibib (Slettet)

(Slut/Begyndelse-1)·100%

Svar #2
23. april 2006 af Anna18 (Slettet)

Hm.. Er du sikker på det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2006 af sigmund (Slettet)

#2,

Måske har du set formlen i #1 skrevet som (Slut - Begyndelse)/Begyndelse * 100%. De to skrivemåder er ækvivalente, thi ledvis division givet formlen i #1.

Svar #4
23. april 2006 af Anna18 (Slettet)

#3
ja det har jeg..

Men er det det samme?

hvis vi fx tager 50 som begyndelse og 75 som slut:

75/(50-1)*100%=153%

(75-50)/50*100%=50%

Og det er jo ikk det samme...





Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2006 af Tine. (Slettet)

#4
I den første skal der ikke parentes om 50-1.

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Dine beregninger komme ri forkert rækkefølge. Det er:

((75/50)-1)*100 = 50

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. april 2006 af allan_sim

¤3.
(75/50-1)*100 = 50
(75-50)/50*100 = 50

Generelt (som #3 skriver):

(S-B)/B*100 = (S/B-B/B)*100
= (S/B-1)*100

Svar #8
23. april 2006 af Anna18 (Slettet)

okay.. tak.. havde misforstået det med parantesen...

Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.