Matematik
be om hjælp
20. april 2006 af
joakimj (Slettet)
Jeg kunne godt bruge noget hjælp til denne opgave:
Om en funktion g oplyses, at den er løsning til differentialligningen
5y´-2y=0
Vi skal bestemme en forskrift for g.
på forhånd tak
Om en funktion g oplyses, at den er løsning til differentialligningen
5y´-2y=0
Vi skal bestemme en forskrift for g.
på forhånd tak
Svar #1
20. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
En omskrivning giver følgende:
5y' - 2y = 0 <=>
y' = 2/5y
Nu har du en ligning på formen
y' = ay
som ikke burde være noget problem at løse. Hvis du ikke direkte kan se hvad løsningen er, kan du sikkert finde den i din formelsamling.
5y' - 2y = 0 <=>
y' = 2/5y
Nu har du en ligning på formen
y' = ay
som ikke burde være noget problem at løse. Hvis du ikke direkte kan se hvad løsningen er, kan du sikkert finde den i din formelsamling.
Skriv et svar til: be om hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
