Matematik
Huritg hjælp!!!
20. april 2006 af
kaki (Slettet)
jeg skal finde rumfanget af omdrejninslegemet.
men i formelsamlingen er der en formel for volumen af omdrejninglegemet
så derfor : er rumfanget det samme som volumen!!!
men i formelsamlingen er der en formel for volumen af omdrejninglegemet
så derfor : er rumfanget det samme som volumen!!!
Svar #3
20. april 2006 af kaki (Slettet)
der står i spg at jeg skal beregne det vha stamfunktionen??
f(x)= (e^x - x) stamfunktionen er F(x)= (e^x - ½ * X^2) og a= 2 b =0
grænseværdierne
er ikk sikker men skla det så være:
v= pi 2oppe og 0 nede((e^x - ½ * X^2))^2dx ogs videre
er der ikk lige nogen der vil regne den ud: vil se om jeg har gjort det rigtigt
f(x)= (e^x - x) stamfunktionen er F(x)= (e^x - ½ * X^2) og a= 2 b =0
grænseværdierne
er ikk sikker men skla det så være:
v= pi 2oppe og 0 nede((e^x - ½ * X^2))^2dx ogs videre
er der ikk lige nogen der vil regne den ud: vil se om jeg har gjort det rigtigt
Skriv et svar til: Huritg hjælp!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
