Matematik
Mat.
20. april 2006 af
somom (Slettet)
Det er opg. 3030, fra Vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik, matematisk linie 1-årigt forløb til A-niveau.
Vi får givet: ved tidvægtet koncentration af et stof forstås:
Ctv = (1/T)* S (fra 0 til T) f(t) dt.
hvor f(t)=koncentrationen til tiden t, og T er perioden, der måles over.
Beregn den tidsvægtede koncentration af stoffet.
PS. Det er nødvendig at se på opgaven i bogen da der høre en graf med til.
Vi får givet: ved tidvægtet koncentration af et stof forstås:
Ctv = (1/T)* S (fra 0 til T) f(t) dt.
hvor f(t)=koncentrationen til tiden t, og T er perioden, der måles over.
Beregn den tidsvægtede koncentration af stoffet.
PS. Det er nødvendig at se på opgaven i bogen da der høre en graf med til.
Skriv et svar til: Mat.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
