Matematik
division af polynomier?
20. april 2006 af
MrX (Slettet)
Hej,
jeg har fuldstændigt glemt hvordan man laver en division af polymier.
Er der nogen der kan se om dette er udregnet rigtig?
jeg er mest i tvivl om x^2 * x^2 = x^4
(x^4 - 3x^2) / (x^2-1) = x^2+ -2x^2/x^2-1)
x^4 - x^2
------------
-2x^2
jeg har fuldstændigt glemt hvordan man laver en division af polymier.
Er der nogen der kan se om dette er udregnet rigtig?
jeg er mest i tvivl om x^2 * x^2 = x^4
(x^4 - 3x^2) / (x^2-1) = x^2+ -2x^2/x^2-1)
x^4 - x^2
------------
-2x^2
Svar #1
20. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
http://library.wolfram.com/webMathematica/Education/LongDivide.jsp
Skriv et svar til: division af polynomier?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
