Matematik
Asymptote
24. april 2006 af
eightx2 (Slettet)
Så fik vi mat aflevering tilbage, og deri var der en opgave, hvor man bl.a. skulle bestemme asymptoterne til en funktion.
f(x)=ln(x)/x
Her havde jeg skrevet x=0, da f(x)->-inf for x->0.
Jeg havde også skrevet, at ty=0 er rigtigt nok, men da dette ikke er en polynomiumsbrøk, kan man selvfølgelig ikke bruge de dertil hørende regler (tDer blev godt nok forklaret, hvordan man skulle gøre i stedet for, men nu har jeg selvfølgelig glem det.
Kan nogen af jer forklare mig det?
f(x)=ln(x)/x
Her havde jeg skrevet x=0, da f(x)->-inf for x->0.
Jeg havde også skrevet, at ty=0 er rigtigt nok, men da dette ikke er en polynomiumsbrøk, kan man selvfølgelig ikke bruge de dertil hørende regler (tDer blev godt nok forklaret, hvordan man skulle gøre i stedet for, men nu har jeg selvfølgelig glem det.
Kan nogen af jer forklare mig det?
Skriv et svar til: Asymptote
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
