Matematik
Integraler
25. april 2006 af
JeppeRRR (Slettet)
Hey!
Hjææælp... kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave, så håber på lidt assistance!
vis at
F(x)=1/2*sin^2(x)+1/2x^2+1 er en stamfunktion til
f(x)=sin(x)*cos(x)+x
På forhånd tak:)
Hjææælp... kan simpelthen ikke finde ud af denne opgave, så håber på lidt assistance!
vis at
F(x)=1/2*sin^2(x)+1/2x^2+1 er en stamfunktion til
f(x)=sin(x)*cos(x)+x
På forhånd tak:)
Skriv et svar til: Integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
