Matematik

monotoniforhold og lokale ekstrema

28. april 2006 af Pusser_kh (Slettet)
Er der nogle, ,som kan se om disse ekstrema er rigtige...

Bestem monotoniforholdene og de lokale ekstrema for f

3x-2x-x=0

x= 3,15 og x=0.84.



Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2006 af ibibib (Slettet)

Er det et polynomium?

f(x)=3x^3-2x^2-x ?

Svar #2
28. april 2006 af Pusser_kh (Slettet)

det er en funktion der hedder
f(x)= x^3-2,5x^2-2x+7

Har jeg differentieret den forkert..
Bestem f'(x)= 3x-2x-x ???

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2006 af ibibib (Slettet)

Ja

f'(x)=3x²-5x-2.

Svar #4
28. april 2006 af Pusser_kh (Slettet)

nåh ja... selvfølgelig... det er ikke lige min stærke side

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2006 af ibibib (Slettet)

f'(x)=0 når
x=2 v x=-1/3
og det er de lokale ekstremums punkter.

Svar #6
28. april 2006 af Pusser_kh (Slettet)

jep det havde jeg også fået det til efter du havde givet mig din hjælp... tak skal du have ibibib...

Skriv et svar til: monotoniforhold og lokale ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.