Matematik
trekant
30. april 2006 af
bjerring (Slettet)
i trekanten ABC er vinkelC=142 og ac= 10,9, der oplyses også at højden BH er 5,8
Bestem BC og CH
Samt AB og vinkel A og B
Ja det er lidt at nogen udregninger, men jeg troede at jeg havde lavet opgaven rigtig indtil jeg kom til at skulle beregne vinklerne og så går det hele i kage og intet passer sammen.
Hjælp
Bestem BC og CH
Samt AB og vinkel A og B
Ja det er lidt at nogen udregninger, men jeg troede at jeg havde lavet opgaven rigtig indtil jeg kom til at skulle beregne vinklerne og så går det hele i kage og intet passer sammen.
Hjælp
Svar #2
30. april 2006 af bjerring (Slettet)
Det har jeg gjord ved at lad som om der er en trkant der ved højden og hen og så brugt Sin(a)= a/c
og jeg få den til 9,42
og jeg få den til 9,42
Skriv et svar til: trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
