Matematik
Sandsynlighed
12. maj 2006 af
Zir (Slettet)
Hey
Er virkelig dårlig til sandsynlighedsregning, så har lige brug for lidt hjælp!
Opgaven lyder:
Et eksperiment består i at kaste en symmetrisk terning 20 gange.
- Bestem sandsynligheden for, at terningen netop 2 gange viser en sekser
- Bestem sandsynligheden for, at terningen mindst èn gang viser en sekser
Håber I kan hjælpe mig!
På forhånd tak.!
Er virkelig dårlig til sandsynlighedsregning, så har lige brug for lidt hjælp!
Opgaven lyder:
Et eksperiment består i at kaste en symmetrisk terning 20 gange.
- Bestem sandsynligheden for, at terningen netop 2 gange viser en sekser
- Bestem sandsynligheden for, at terningen mindst èn gang viser en sekser
Håber I kan hjælpe mig!
På forhånd tak.!
Svar #1
12. maj 2006 af ibibib (Slettet)
Det er en binomialfordeling hvor n=20 og p=1/6.
X = Antal seksere.
Bestem P(X=2).
Bestem P(X>=1).
X = Antal seksere.
Bestem P(X=2).
Bestem P(X>=1).
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
