Matematik
Trekant..
12. maj 2006 af
Maria89006 (Slettet)
I en trekant ABC er vA=35 grader, vB= 20 grader og |AB|=4,72.
Beregn længden af højden fra C på siden AB.
Nogen der evt. kan hjælpe? Har prøvet og ved ikke helt om udregningerne og facittet er korrekt :S
Beregn længden af højden fra C på siden AB.
Nogen der evt. kan hjælpe? Har prøvet og ved ikke helt om udregningerne og facittet er korrekt :S
Svar #1
12. maj 2006 af jgthb (Slettet)
Find først vinkel C (180-35-20). Derefter finder du |AC| ved sinusrel. og til sidst finder du det ønskede ved sinA*|AC|
Svar #2
12. maj 2006 af Maria89006 (Slettet)
Ok.. Jamen så er det rigtig nok det som jeg har gjort.. Tak for det :)
Skriv et svar til: Trekant..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
