Matematik
differantiering
09. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Dav.
Jeg ville høre om i kunne hjælpe mig med at differentiere disse to funktioner:
f(x)=(1/lnx) og f(x)=3^√x.
På forhånd tak
Jeg ville høre om i kunne hjælpe mig med at differentiere disse to funktioner:
f(x)=(1/lnx) og f(x)=3^√x.
På forhånd tak
Svar #1
09. januar 2004 af Jean
1) Differentier den som en sammensat funktion (1/x og ln x)
2) Hvad står der?
2) Hvad står der?
Svar #3
11. januar 2004 af Brian (Slettet)
DifferEntiering >:-| Når x er positiv er den tredie rod af x det samme som x^(1/3). Og regnereglerne for differentiation af potens gælder stadig, selv om eksponenten ikke er hel - så det kører på sædvanlig vis med at sætte den gamle eksponent ned foran som en faktor og få den nye eksponent ved at trække 1 fra den gamel. Håber dette brigner dig igennem.
Skriv et svar til: differantiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
