Matematik
Ligning..
14. maj 2006 af
PeteM_speedy (Slettet)
2x^4 = 2+log(3) ???
Har prøvet at udregne den, men bliver ved med at komme frem til det forkerte resultat! Nogle der gider forklare hvordan den skal gribes an?
Har prøvet at udregne den, men bliver ved med at komme frem til det forkerte resultat! Nogle der gider forklare hvordan den skal gribes an?
Svar #1
14. maj 2006 af Waterhouse (Slettet)
2x^4 = 2+log(3) <=>
x^4 = (2+log(3))/2 <=>
x = [(2+log(3))/2]^(1/4)
x^4 = (2+log(3))/2 <=>
x = [(2+log(3))/2]^(1/4)
Svar #2
14. maj 2006 af PeteM_speedy (Slettet)
Var vist også sådan jeg havde gjort, manglede bare lige nogle paranteser! :) Men mange tak! :)
Skriv et svar til: Ligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
