Matematik

vektorer

15. maj 2006 af dallos (Slettet)
Kan det passe at:

r vektor hat = normalvektoren

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2006 af mathon

plangeometri:

r vektor hat = normalvektor til vektor_r

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

Ja, det kan det vel, da

^
r*r=0

Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.