Matematik
differentialligning
15. maj 2006 af
lektiemanden (Slettet)
kan simpelthen ikke finde ud af løsningen til denne her (simple) differentialligning
y''= 9x
y''= 9x
Svar #1
15. maj 2006 af Deschain (Slettet)
y''=9x <=>
y'=9*(1/2)x²+k1 <=>
y=(9/2)*(1/3)x³+k1*x+k2 <=>
y=(3/2)x³+k1*x+k2
(k1 og k2 er konstanter)
y'=9*(1/2)x²+k1 <=>
y=(9/2)*(1/3)x³+k1*x+k2 <=>
y=(3/2)x³+k1*x+k2
(k1 og k2 er konstanter)
Svar #2
15. maj 2006 af ET (Slettet)
Kig din formelsamling igennem, og husk på, at det er en differantialligning af 2. orden.
y''=9x
<=>
y''=3²x
<=>
y=c1*e^(3x)-c2*e^(-3x)
y''=9x
<=>
y''=3²x
<=>
y=c1*e^(3x)-c2*e^(-3x)
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
