Matematik
Stamfunktionen til....
15. maj 2006 af
Liquidizer (Slettet)
... x^(3/2)
??? Og hvordan?
Kim
??? Og hvordan?
Kim
Svar #1
15. maj 2006 af CziX (Slettet)
f(x) = x^(3/2) <=> F(x) = (2/5)*x^(5/2)
Brug reglen:
f(x) = x^a <=> F(x) = 1/(a+1)*x^(a+1)
Brug reglen:
f(x) = x^a <=> F(x) = 1/(a+1)*x^(a+1)
Skriv et svar til: Stamfunktionen til....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
