Fysik
Lidt lyd spørgsmål
16. maj 2006 af
speller (Slettet)
Hejsa. Har lidt svar jeg vil høre om er rigtige:
a) Lydintensiteten i 3 m når dB er 100
Jeg får intensiteten til I=0,01 W/m^2
b) Beregning af effekten P
Jeg får effekten til P=1,13097
c) Afstand hvor lydstyrke er 85
Får jeg til 16,8702m
a) Lydintensiteten i 3 m når dB er 100
Jeg får intensiteten til I=0,01 W/m^2
b) Beregning af effekten P
Jeg får effekten til P=1,13097
c) Afstand hvor lydstyrke er 85
Får jeg til 16,8702m
Skriv et svar til: Lidt lyd spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
