Matematik

Hjælp til løsning af uligheder

16. maj 2006 af Chick (Slettet)
opgave 1
(x+2)/3

har selv følgende løsningsforslag
(5x+10)/15
5x+6x
11x
x

L = ]-udenelig ; 6,1818[

Opgave 2
(x)/9

har selv følgende løsningsforslag
(x)/9 - (36)/9 x-36 -36-24 -60 -4,2857
L = [-4,2857 ; uendelig[

opgave 3
2-(5+x)/2 >og= (x)/3-(1)

denne kan jeg ik helt komme igang med..

er der nogen der vil kigge mine løsningsforslg igennem, og hvis de er forkerte, så skrive hvad der er galt..

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af ibibib (Slettet)

1 er korrekt.

2 forstår jeg ikke.

3. Gang med 6
12-3(5+x) = 2x-6.

Svar #2
16. maj 2006 af Chick (Slettet)

prøver lige at omskrive 2'ern så den er mere forstålig

x/9
har selv følgende løsningsforslag
x/9 - 36/9 x-36 -36-24 -60 -4,2857
L = [-4,2857 ; uendelig[

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2006 af ibibib (Slettet)

2 Hvor kommer 36/9 fra?

Svar #4
16. maj 2006 af Chick (Slettet)

sorry.. opgave 2 ser således ud

x/9 -4
giver det hele mere mening nu?

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2006 af ibibib (Slettet)

Ja, den er korrekt.

Svar #6
16. maj 2006 af Chick (Slettet)

tak for din hjælp! :D

Svar #7
06. september 2006 af Chick (Slettet)

Mi lærer har skrevet til mig at

opg 1 og 2 er delvis rigtige

og opg 3 er forkert..

En der kan se hvor fejlene ligger?

Skriv et svar til: Hjælp til løsning af uligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.