Matematik
help
17. maj 2006 af
Goingforwin (Slettet)
Heys.. Til Mat uden hjælpemidler..
Hvordan laver man den her opg.
I et koordinatsystem har en plan a ligningen
a: 2x + y - 3z -3 = 0
Og en linje l har parameterfremstillingen
l: (x,y,z) = (-1,1,2)+t(3,1,1)
Beregn koordinatsættet til skæringspunktet mellem linjen l og planen a.
Og ja jeg ved jeg sucks til mat.. :)
Hvordan laver man den her opg.
I et koordinatsystem har en plan a ligningen
a: 2x + y - 3z -3 = 0
Og en linje l har parameterfremstillingen
l: (x,y,z) = (-1,1,2)+t(3,1,1)
Beregn koordinatsættet til skæringspunktet mellem linjen l og planen a.
Og ja jeg ved jeg sucks til mat.. :)
Svar #1
17. maj 2006 af hopper (Slettet)
du skal indsætte din linje i planets ligning og så isolere t og så indsætte din t-værdi i linjens ligning.
Skriv et svar til: help
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
