Matematik
omdrejningslegeme
17. maj 2006 af
AbCdE.. (Slettet)
hey
er kørt fast i en opgave
Beregn vha stamfunktioner rumfanget af det omdrejningslegeme der fremkommer når M drejes 360 grader omk. førsteaksen..
(Punktmængden er fra 0 til 4)
er der nogen som vil hjælpe?
er kørt fast i en opgave
Beregn vha stamfunktioner rumfanget af det omdrejningslegeme der fremkommer når M drejes 360 grader omk. førsteaksen..
(Punktmængden er fra 0 til 4)
er der nogen som vil hjælpe?
Svar #2
17. maj 2006 af lany (Slettet)
Kig lige i din bog - du må have lært om en formel til beregning af sådanne voluminer.
Kig under "omdrejningslegemer" bogens indeks.
Kig under "omdrejningslegemer" bogens indeks.
Svar #3
17. maj 2006 af Mads123 (Slettet)
Håber det er okay jeg stiller et andet spørgsmål i denne tråd. Handler dog lidt om det samme.
f(x)=x^2 -6x + 10
punktmængde M: {(x,y)|f(x)
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360 grader om linjen med ligningen y=2 ?
f(x)=x^2 -6x + 10
punktmængde M: {(x,y)|f(x)
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360 grader om linjen med ligningen y=2 ?
Skriv et svar til: omdrejningslegeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
