Matematik
Differentialligning
17. maj 2006 af
makemyday (Slettet)
Opgaven lyder:
f er løsning til dy/dx = (2x-5)/2y
of f(0) = -2
Bestem en forskrift og DM for f.
Hvordan skal jeg gribe dette an ?
f er løsning til dy/dx = (2x-5)/2y
of f(0) = -2
Bestem en forskrift og DM for f.
Hvordan skal jeg gribe dette an ?
Svar #1
17. maj 2006 af Deschain (Slettet)
Først bestemmer du dit løsningsområde og herefter løser du din differentialligning ved seperation af de variable.
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
