Matematik

GRAFREGNER...

18. maj 2006 af DU (Slettet)
HeR der..

skal op i mat imorgen skal lig have styrre på hvornår det er man bruger dem her...

Normalcdf( =???
Normalpdf( =???
binomcdf ( = ??
binomcdf( = ???
LinReg (ax+b) =???
LinReg (a+bx) =???
LnReg =???
ExpReg=??
PWrReg = ???

nogen der kan hjælp?? på forhånd tak:)..

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af sigmund (Slettet)

Jeg har ingen erfaring med Texas' lommeregnere, men det, du efterspørger står i manualen, se

http://education.ti.com/guidebooks/graphing/83p/83m$book-dan.pdf

Svar #2
18. maj 2006 af DU (Slettet)

tak for hjælpen.. men er der nogen der kan give et par ek. på dem her.. altså hvordan de bliver lavet..

Normalcdf( =???
Normalpdf( =???
binomcdf ( = ??
binomcdf( = ???

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2006 af Nowa (Slettet)

Normalcdf(nedregrænse, øvregrænse[,μ,σ])

- beregner normalfordelingssandsynligheden mellem nedregrænse og øvregrænse for de angivne μ og σ.
____________________

Normalpdf(x,[,μ,σ])

- beregner sandsynlighedstætheden for normalfordelingen ved en angiven x- værdi.
____________________

Binomcdf(antforsøg,p[,x])

- beregner en kumulativ sandsynlighed ved x for den diskrete binomialfordeling med det angivne antforsøg og sandsynligheden p for succes ved hvert forsøg.
____________________

Binompdf(antforsøg,p[,x])

- beregner(lissom før)en kumulativ sandsynlighed ved x for den diskrete binomialfordeling med det angivne antforsøg og sandsynligheden p for succes ved hvert forsøg.
____________________

Håber du kan bruge det til noget, for jeg fatter det ikk... :P

Jeg skal osse op i morn i skriftlig math, og jeg skriger seriøst af lykke hvis jeg får 6... Sålænge jeg består er jeg ligeglad med hvor meget... :P

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2006 af Nowa (Slettet)

Hov, de græske tegn vil ikke vises...

Du kan finde dem i Word's symbolliste

μ = SMALL LETTER MU
σ = SMALL LETTER SIGMA

Skriv et svar til: GRAFREGNER...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.