Matematik

eksamen 3-årigt u. hjælpemidler

19. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)
Er vi ikke enige om, at den var utrolig nem? Nå, men vil høre hvad I fik i sidste opgave 10?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

0#
Rigtig nem:D Den prøve kunne næsten ikke have været udformet bedre!

|BE|=12/5

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2006 af jgthb (Slettet)

Den opgave var sjov.
Da jeg var færdig med prøven gik jeg ud og talte med en anden fra holdet. Hun havde løst den på en anden måde end jeg. Kort efter kom endnu en fra holdet, som havde løst den på en tredje måde. Og til sidst kom en fjerde fra holdet. Og sørgeme om ikke også havde løst den på en fjerde måde. Og vi alle 12/5!

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2006 af Mads123 (Slettet)

Hmm, den var nem indtil opgave 9 og 11. Specielt 11 var svær og fandt heller ikke ud af den.

Svar #4
19. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

Det fik jeg også. Men jeg mente opgave 11 :-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#2
Jeg løste den ved at sige at trekant ABC=ABE+BCE.. havde lige glemt den mere forenklede form der hed ½*h*g men princippet var det samme.

Hvordan løste du den?

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2006 af kubbi (Slettet)

#3
fik a til +/- kvadratrod(3)

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#3+4
Jeg fik ±sqrt(3). Løste den ved at bruge afstandsformlen fra punkt til linie idet jeg vidste at afstanden skulle give 1.

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. maj 2006 af jgthb (Slettet)

#5
:) jeg måtte tage den tvivlsomme ære på mit hold af at løse opgaven besværligst. jeg opstillede tre ligninger med tre ubekendte.
h^2+q^2=3^2
h^2+p^2=4^2
p+q=5

hvor h er |BE| og p og q er de to dele, hypotenusen deles i af højden

Svar #9
19. maj 2006 af Liquidizer (Slettet)

#8

Det kendte jeg også en der gjorde! Han brugte utrolig lang tid på det. Så var han ved at slå mig, da jeg fortalte min metode.

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. maj 2006 af Deschain (Slettet)

#8
Det var jeg også ved til at starte med, men mente der måtte være en nemmere måde, hvilket der jo også var - endda mange flere måder lader det til;)

Brugbart svar (0)

Svar #11
19. maj 2006 af jgthb (Slettet)

#9
:) jeg brugte nu ikke så lang tid på det, men jeg ærgrer mig da, idet jeg skulle skrive en halv sides besvarelse i stedet for en linje bare

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. maj 2006 af sigmund (Slettet)

Well, på UVMs hjemmeside (http://kortlink.dk/uvm/2qup) er der to (inaktive) links til eksamensopgaver i "3-årigt forløb til A-niveau, prøven uden hjælpemidler, 19. maj 2006". Det ene står under "A-niveau", mens det andet står under "Standardforsøg".

Brugbart svar (0)

Svar #13
19. maj 2006 af jgthb (Slettet)

kan nogen i øvrigt gennemskue, hvordan hende den første fra mit hold løste den? hun sagde, hun brugte sinus. Jeg kan bare ikke se, hvordan.

Brugbart svar (0)

Svar #14
19. maj 2006 af sigmund (Slettet)

Tilføjelse til #12:

Hvis I har opgaveteksten, kan I se efter. Hos nogen står der sikkert "2006-8-4" et sted, og hos andre står der sikkert "2006-8-4 ST" samme sted.

Brugbart svar (0)

Svar #15
19. maj 2006 af Arthur Dent (Slettet)

Det var et nice sæt ;).

Satser stærkt på 50 point der. Indså en metode til løsning af opg. 11 da der var 15 min tilbage. Så lækkert!

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. maj 2006 af allan_sim

#13.
I trekant ABC:

sin(A)=|BC|/|AC|=4/5

I trekant ABE:

sin(A)=|BE|/|AB|
4/5=|BE|/3
|BE|=12/5

Skriv et svar til: eksamen 3-årigt u. hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.