Kemi

maj 20003 opg 2c)

21. maj 2006 af kaki (Slettet)
Hej, er der nogen som har lavet opg2 c?
jeg har prøvet mig frem til det og har brugt følgende formel: ln[A] = -k*t +ln[A0]
Er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2006 af Noa (Slettet)

yes. du sætter bare dine værdier ind så sku den gerne passe

Svar #2
21. maj 2006 af kaki (Slettet)

ok hvad har du fået resultatet til?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

Jeg får t=76min

Svar #4
21. maj 2006 af kaki (Slettet)

ok jeg for det til 73,55 min så det passe fint nok

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2006 af SOHK (Slettet)

hej, tænkte på om der er nogen der har lavet august 2003 opg 1 c)?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

Jeg får dS=474,08J/(mol·K)

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. maj 2006 af SOHK (Slettet)

hvordan kommer du frem til det?

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

dvs. reaktionen bevirker en større uorden i systemet da dS>0. Det fremgår også tydeligt af reaktionen da et fast stof bliver til 3 gasser...

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. maj 2006 af Mars Volta (Slettet)

du slår bare standardentropien op for de enkelte stoffer i reaktionen. dS=S(reaktanter)-S(produkter)

dS er desuden temp.uafhængig så vi kan fint bruge standardværdien selvom reaktionen står nævnt ved 225°C.

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. maj 2006 af SOHK (Slettet)

ok tak, jeg troede at man skulle bruge de i tabellen nævnte værdier, så derfor var i tvivl.

Skriv et svar til: maj 20003 opg 2c)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.