Matematik
omskrivning
22. maj 2006 af
Krakatau7 (Slettet)
4/sqrt13
kan det omskrives til 4/13*aqrt13?
i så fald -kan nogen forklare mig hvordan?
kan det omskrives til 4/13*aqrt13?
i så fald -kan nogen forklare mig hvordan?
Svar #2
22. maj 2006 af Krakatau7 (Slettet)
hvis man taster begge dele ind på lommeregneren, så giver det samme resultat.
Svar #3
22. maj 2006 af hopper (Slettet)
ahh... ja ser jeg nu, mig der satte min () forkert, læste det som 4/(13*sqrt13)
men jo det kan man godt
men jo det kan man godt
Svar #4
22. maj 2006 af lany (Slettet)
Forklaring:
4/sqrt13 = 4*(13/13)/sqrt(13)=4/13*(sqrt(13)*sqrt(13))/sqrt(13)
=4/13*sqrt(13)
Undervejs er det (bla.) benyttet, at 13=sqrt(13)*sqrt(13).
4/sqrt13 = 4*(13/13)/sqrt(13)=4/13*(sqrt(13)*sqrt(13))/sqrt(13)
=4/13*sqrt(13)
Undervejs er det (bla.) benyttet, at 13=sqrt(13)*sqrt(13).
Skriv et svar til: omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
