Matematik
en ligning...
22. maj 2006 af
warez (Slettet)
Har en ligning:
2*e^-3x+5=17
Omskriver den og får:
e^-3x=6
Hvordan kan jeg komme videre? Er der nogen der kan hjælpe?
Har en ligning:
2*e^-3x+5=17
Omskriver den og får:
e^-3x=6
Hvordan kan jeg komme videre? Er der nogen der kan hjælpe?
Svar #1
22. maj 2006 af lany (Slettet)
Benyt den naturlige logaritme, ln, på begge sider af lighedstegnet.
Svar #2
22. maj 2006 af Eva (Slettet)
Du kan tage ln på begge sider.. så ophæver du eksponentialfunktionen ;)
Så kan du regne dig videre derfra :)
Så kan du regne dig videre derfra :)
Skriv et svar til: en ligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
