Matematik
Differentialregning
13. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Hej,jeg har en aflevering for til imorgen, og jeg har nogle problemer med en opgave, håber i kan hjælpe mig...
Opgaven:
Du har givet f(x)=2cosx-1 Dm(f)=[0;4π]
a) du skal bestemme funktionens differentialkvotient f'(x)
b) Du skal bestemme koordinaterne til de punkter på grafen for f, hvor der er vandret tangent..
vi har løst opgave a) som er = -2sinx
Men vi kan ikke finde ud af opgave b)...
på forhånd tak..
Opgaven:
Du har givet f(x)=2cosx-1 Dm(f)=[0;4π]
a) du skal bestemme funktionens differentialkvotient f'(x)
b) Du skal bestemme koordinaterne til de punkter på grafen for f, hvor der er vandret tangent..
vi har løst opgave a) som er = -2sinx
Men vi kan ikke finde ud af opgave b)...
på forhånd tak..
Svar #1
13. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Jesper:
Du skal bare sætte f'(x) = 0
og så løse x.. Bagefter sætter du x ind i f(x) og løser mht. y.. Så har du punkterne
Du skal bare sætte f'(x) = 0
og så løse x.. Bagefter sætter du x ind i f(x) og løser mht. y.. Så har du punkterne
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
