Matematik
determinant
30. maj 2006 af
NinaThea (Slettet)
Jeg skal op i mundtlige matematik på torsdag- og sidder og grubler over beviset for den geometriske fortolkning af determinanten.
Der står:
Hvis vinkler b ligger mellem vektor a og MINUS a-hat.
:
Overgangsformel: cosw= sinvdvs. det(a,b) = - /a/ * /b/ * sin
Hvis vinklen b ligger mellem vektor a og vektor a-hat:
overgangsformel: cosw = sin> 0
det(a,b) = /a/ */b/*sin> 0
Kan nogen forklare mig, hvorfor det pludseligt skal være sin
Der står:
Hvis vinkler b ligger mellem vektor a og MINUS a-hat.
:
Overgangsformel: cosw= sinvdvs. det(a,b) = - /a/ * /b/ * sin
Hvis vinklen b ligger mellem vektor a og vektor a-hat:
overgangsformel: cosw = sin> 0
det(a,b) = /a/ */b/*sin> 0
Kan nogen forklare mig, hvorfor det pludseligt skal være sin
Skriv et svar til: determinant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
