Matematik
Rumdiagonal
31. maj 2006 af
Kpower (Slettet)
Hej,
Jeg skal op i matematik og ved ikke hvordan man beregner en rumdiagonal. Kan godt Phytagoras.
Et eksempel.
rummet 12m lang, 8,5m bred og 4m høj.
Har fundet gulvdiagonalen:
144+72,25 = 216,25
Kvadratrod 216,25 = 14,705
hvordan regner man rumdiagonalen?
På forhånd tak for hjælpen!
Jeg skal op i matematik og ved ikke hvordan man beregner en rumdiagonal. Kan godt Phytagoras.
Et eksempel.
rummet 12m lang, 8,5m bred og 4m høj.
Har fundet gulvdiagonalen:
144+72,25 = 216,25
Kvadratrod 216,25 = 14,705
hvordan regner man rumdiagonalen?
På forhånd tak for hjælpen!
Svar #2
31. maj 2006 af Kpower (Slettet)
Kan du ikke skrive udregningerne, så forstår jeg det bedre...
Skriv et svar til: Rumdiagonal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
