Matematik
Ligning
31. maj 2006 af
Am0k (Slettet)
Godaften.
Skal lige have lidt hurtig hjælp med en ligning
I vand stiger trykket med 1 atmosfære for hver 10 meters vanddybde. Ved overfladen er trkket 1 atmosfære. Derfor vil trykket stige til 2 atmosfære på 10 meters vanddybde, 3 atmosfære på 20 meters dybde osv.
Opsrkiv en formel, der beskriver sammenhængen mellem tryk og vanddybde.
Skal lige have lidt hurtig hjælp med en ligning
I vand stiger trykket med 1 atmosfære for hver 10 meters vanddybde. Ved overfladen er trkket 1 atmosfære. Derfor vil trykket stige til 2 atmosfære på 10 meters vanddybde, 3 atmosfære på 20 meters dybde osv.
Opsrkiv en formel, der beskriver sammenhængen mellem tryk og vanddybde.
Svar #2
31. maj 2006 af Am0k (Slettet)
Nej tror jeg ikke. Eks.
10meter / 10 + 1 = 2 og ikke kun 2 atmosfære på 10 meter. andre der kan hjælpe?
10meter / 10 + 1 = 2 og ikke kun 2 atmosfære på 10 meter. andre der kan hjælpe?
Svar #5
31. maj 2006 af Am0k (Slettet)
Men burde den ikke læves med en liniær funktion? altså y = ax + b?
Svar #7
31. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
P = tryk [atmosfære]
d = dybde [meter]
p(d) = 1/10*d + 1
d = dybde [meter]
p(d) = 1/10*d + 1
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
