Matematik
Andengradsligning
31. maj 2006 af
NiklasHave (Slettet)
Har lidt problemer med en andengradsligning og det ville være superp hvis der var en der gad kigge lidt på den:
V * 0,5 / 3,6 + 0,013 * V^2 = 40
Mvh.
Niklas Hartmann Have
V * 0,5 / 3,6 + 0,013 * V^2 = 40
Mvh.
Niklas Hartmann Have
Svar #1
31. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Jeg har nu kigget på den, og ser at den kan omskrives til den mere velkendte form
0,013*V² + 0,5/3,6*V - 40 = 0
og så sidder jeg ellers og undrer mig over hvad det er du gerne vil have hjælp til, for det skriver du intet om.
0,013*V² + 0,5/3,6*V - 40 = 0
og så sidder jeg ellers og undrer mig over hvad det er du gerne vil have hjælp til, for det skriver du intet om.
Svar #2
31. maj 2006 af Mitton (Slettet)
a = 0,013
b = 0,5/3,6
c = -40
hvis du vil regne den ud "i hånden".
Ellers giver den:
V= -61,0685 eller V= 50,3848
b = 0,5/3,6
c = -40
hvis du vil regne den ud "i hånden".
Ellers giver den:
V= -61,0685 eller V= 50,3848
Svar #3
31. maj 2006 af NiklasHave (Slettet)
#1 det var V som jeg skulle finde. Havde omskrevet den forkert fra starten og så hjalp det jo ikke så meget, så tak!
#2 lækkert, tak!
#2 lækkert, tak!
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
