Matematik
Andengradsligningen (bevis)
01. juni 2006 af
Molle (Slettet)
Hej med jer.
Inden årsprøven er jeg begyndt at repetere på mit matematik.
Jeg kan dog ikke se, hvordan jeg kommer fra det ene til det andet her:
0. ax² + bx + x = 0
Divider med a
1. x² + (b/a)x + x = 0
Så siger min bog:
2. (x + b/(2a))² - (b/(2a))² + c/a = 0
Hvordan kommer jeg fra 1 til 2?
Inden årsprøven er jeg begyndt at repetere på mit matematik.
Jeg kan dog ikke se, hvordan jeg kommer fra det ene til det andet her:
0. ax² + bx + x = 0
Divider med a
1. x² + (b/a)x + x = 0
Så siger min bog:
2. (x + b/(2a))² - (b/(2a))² + c/a = 0
Hvordan kommer jeg fra 1 til 2?
Svar #1
01. juni 2006 af sigmund (Slettet)
Dette spørgsmål er blevet besvaret i en tråd i går, se https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=222836.
Skriv et svar til: Andengradsligningen (bevis)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
