Matematik
Lidt i tvivl om denne opg ! plz hjælp
19. januar 2004 af
kronquist (Slettet)
En funktion f er bestemt ved :
f(x) = x*lnx-3x
Hvordan er det nu lige jeg kan finde nulpunkter og fortegn for denne funktion ? Hvordan ?
Mvh. Kronquist
f(x) = x*lnx-3x
Hvordan er det nu lige jeg kan finde nulpunkter og fortegn for denne funktion ? Hvordan ?
Mvh. Kronquist
Svar #1
19. januar 2004 af Jean
hmm hvad med at sætte lig nul og dividere med x (under antagelsen at x forskellig fra 0) og derefter tjekke når x=0
Fortegn finder du på sædvanlig måde ved at udregne en værdi på hver side af nulpunktet(erne) og så bruge at funktionen er kont.
Fortegn finder du på sædvanlig måde ved at udregne en værdi på hver side af nulpunktet(erne) og så bruge at funktionen er kont.
Svar #2
19. januar 2004 af kronquist (Slettet)
Hej tak for dit svar.
Hvad mener du med at dividere med x?
Kan du ikke hjælpe mig lidt i gang?
mvh. Niclas
Hvad mener du med at dividere med x?
Kan du ikke hjælpe mig lidt i gang?
mvh. Niclas
Skriv et svar til: Lidt i tvivl om denne opg ! plz hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
